Mogelijkheden:

- Tapeshow
- Band begeleiding

- Presentatie begeleiding

- Deejay begeleiding


* Met of zonder apparatuur,
Graag bij offerte aanvraag aangeven wat gewenst is.

Geluidsman huren

Een Allround Professionele Geluidsman huren

 

Wanneer je door ziekte plotseling een andere geluidsman nodig hebt dan ben je hier precies op het juiste adres. Maar ook wanneer je een artiest bent die gewoon zelf alleen maar wil zingen en het regelen van het geluid  liever aan een specialist over laat ben je bij Dubbelbsound.nl aan het goede adres. Wij werken met een aantal professionele audio technici die hun naam al hebben verdiend. Zij weten hoe ze u kunnen helpen om voor u de perfecte sound te creeëren.

De geluidsman die je hier huurt komt compleet met zijn eigen geluidsinstallatie die precies wordt afgestemd op de artiest, de zaal en hoeveelheid publiek. In overleg met de artiest zorgt de geluidsman voor voldoende (draadloze) microfoons en monitoring.

Eventueel in-ear, zodat je als artiest vrij over het podium kunt bewegen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je te dicht bij een monitor speaker komt; waardoor een piep wordt veroorzaakt of juist jezelf niet meer kunt horen omdat je even tussen het publiek bent gaan staan. Het is logisch dat er voor de verschillende acts ook verschillende set ups zijn qua geluidsinstallatie en mixer. In overleg met de artiest zal de geluidsman er voor zorgen dat er exact die geluidsinstallatie wordt meegenomen die nodig is om de artiest op zijn best te laten klinken.

De artiest vindt het belangrijk dat er een goede kwaliteit microfoon wordt gebruikt zodat hij of zij steeds hetzelfde zal klinken. Een professionele geluidsman zal er voor zorgen dat zowel de artiest als het publiek van een sublieme geluidskwaliteit kan genieten. Het is dan voor iedereen een plezier om naar te luisteren.

De geluidsman huren compleet met geluidsinstallatie

Dat is vanzelfsprekend de beste oplossing wanneer je een geluidsman inhuurt. Hij neemt dan zijn eigen geluidsset mee, Hij weet precies wat hij hiermee kan en hoe hij zo mogelijk de artiest kan begeleiden. Elk knopje en effect op de high-tec geluidsinstallatie kent hij op zijn duimpje. Op deze manier ben je er zeker van dat je ook als artiest op zijn allerbest klinkt.

HET VOORDEEL VAN EEN ERVAREN GELUIDSMAN HUREN

Door een ervaren geluidsman te huren heb je het voordeel dat er minder tijd nodig is om alle geluidsapparatuur in te regelen. Daarnaast kent een ervaren geluidsman het klappen van de zweep en kan hij, ook wanneer je een keer minder goed bij stem bent haalt hij het beste eruit. Het publiek zal niets of nauwelijks iets in de gaten hebben. Ook voelt een ervaren geluidsman beter het publiek aan en zal hij samen met de artiest in weten te spelen op de sfeer tijdens het optreden.

Bijvoorbeeld door het volume tijdens het refrein te verlagen zodat het publiek mee kan zingen. Hierdoor zal er een betere sfeer zijn voor artiest én publiek.

Een geluidsman huren voor de beste geluidskwaliteit

Een mindere artiest kan door een goede geluidsman nog goed uit de verf komen. Terwijl een betere artiest door een slechte geluidsman kan worden verpest. Daarom is het voor het verloop van je feest van belang om een goede geluidsman in te huren.

De geluidsadviseur van Dubbelbsound.nl kan je precies vertellen wat het voordeel is van het huren van een geluidsman bij Dubbelbsound.nl. Wij hebben een goede service, veel ervaring en kwaliteit.